• Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/lemurfilms.tv/web/wp-content/plugins/wp-instagram-widget/wp-instagram-widget.php on line 208
  • Qui som

   Som una productora audiovisual especialitzada en l’àmbit cultural i la comunicació corporativa 2.0 formada per un equip de professionals del sector.

   Hem nascut amb el comandament a la mà, hem après a caminar amb el Cinexin, hem crescut amb les grabacions manuals (play + rec) dels VHS; hem rigut amb els primers virals de Youtube bocabadats amb els milions de vídeos de gats; hem madurat amb el salt a l’HD i l’aparició de les xarxes socials, i seguim creixent amb l’evolució constant de l’audiovisual 2.0 amb els continguts online i el boom de les plataformes socials. Aquesta és la nostra empremta de l’evolució.

   El fast food d’Internet és pels golafres, nosaltres som sibarites de l’audiovisual, ens agrada seleccionar el millor, cuidar el detall i assaborir el resultat final. Ja no hi ha excusa per produir vídeos de qualitat!

   Els nostres valors diferencials són:

   – Tractament cinematogràfic

   – Sensibilitat visual

   – Narrativa visual

   – Bona selecció musical

   – Perfecció en el muntatge… perquè cada frame, importa!


   El LËMÜR és la nostra inspiració, un animal creatiu, observador amb grans prismàtics de la realitat, delicat, subtil i sofisticat en els seus moviments.